Mladi iz Sirača nastavljaju s posjećivanjem crkava

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Slavonski Brod, 28. veljače 2016. (IBA) - Mladi iz BC 'Sion' Sirač posjetili su braću i sestre u Slavonskom Brodu. Ovo je bila prva posjeta nekoj od crkava u Lijepoj našoj ove godine. Kao i u nekoliko ranijih posjeta mladima iz Sirača pridružilo se nekoliko mladih iz BC Pakrac.

Iako je nedjeljno jutro bilo tmurno i kišovito, radost, sreća i gostoprimstvo braće i sestara iz Slavonskog Broda dočekala nas je u ovoj mladoj crkvi veselog duha. Bogoštovlje je započelo pozdravom i molitvom pastora Darka Mikulića, a nakon toga su mladi iz Sirača i Pakraca preuzeli program i poveli zajednicu kroz pjesme slavljena. Program mladih je vodio brat Ash Stannard koji je nakon nekoliko priloga mladih i prezentiranja rada mladih u našoj crkvi, podijelio s okupljenima ono što mu je Gospodin stavio na srce. Ash je govorio o tome da Isus priprema mjesto u Nebu za one koji su mu predali svoj život. Prema tome, Nebo je pripremljeno mjesto, ali ono je  i dragocjeno, nastanjeno i neprolazno mjesto. S druge strane, Ash je također pozvao i one koji nisu Isusu predali svoj život da što prije donesu odluku da slijede Isusa jer ne znamo što nam donosi sutra. 

Nakon poruke i završne pjesme pastor Mikulić je pozvao one koji još nisu da predaju svoj život Kristu i zajedno s njim mole molitvu pokajanja. Nakon bogoštovlja, mladi su proveli vrijeme sa svojim  domaćinima u zajedničkom ručku, kolačima i kavi. A prije samog polaska kući zajedno smo prošetali po ulicama ovog lijepog grada u kojem Gospodin ima svoju crkvu, kroz koju će, vjerujemo, još mnogi naći put do vječnog života. 

Siba