Turnir u stolnom tenisu – 'Sirač 2016.'

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Sirač, 2. siječnja 2016. (IBA) - Kao i svake godine početkom siječnja održan je turnir u stolnom tenisu u Baptističkoj crkvi Sion Sirač. Pedesetak gledatelja uživalo je u stolnoteniskom turniru koji su organizirali mladi. Dan je počeo zajedničkim doručkom u 8.00, a zatim je slijedila registracija i igrača i kratka poruka brata Ivice Horvata o tome kako se trebamo pouzdati u Boga u ovim nesigurnim vremenima u svijetu.

Kao i svih prošlih godina stolni tenis je privukao igrače svih uzrasta i različitih talenata koji su bili podijeljeni u dvije grupe po deset igrača, a igralo se na dva dobivena seta. Naposljetku su se za prva tri mjesta borili Igor Sigeti, Zoran Hofman, Nenad Jejinić i jedanaestogodišnji Mihael Malina gdje se igralo na tri dobivena seta. Igor iz Lipika pobijedio je Zorana rezultatom 3-0 u finalu i osvojio prvo mjesto, a Nenad je pobijedio Mihaela i osvojio treće mjesto. 

Po prvi put ove se godine održao i turnir u stolnom nogometu u poslijepodnevnim satima. Pobjednici su bili par Emil Moguš i Ivica Horvat iz Zagreba.

Veliko hvala svima koji su pomogli u organizaciji turnira, spremanju i čišćenju, onima koji su pomogli u kuhinji u pripremanju hrane i onima koji su donijeli kolače. Svi oni su pridonijeli divnom danu zajedničkog igranja i druženja.

SIBA