Baptistijada “Sirač 2015” 

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

'Baptistijada Sirač 2015'. održat će se od 12. 6. do 14. 6. 2015. godine u Siraču.

Sportska  natjecanje odvijat će se u 7 sportova:  badmintonu, nogometu, pikadu, stolnom tenisu,  šahu, odbojci na pijesku i uličnoj košarci, dok će najvažniji dio natjecanja biti onaj u poznavanju Biblije kroz kviz. Kroz poruke iz Božje riječi u ova tri dana voditi će nas brat Horvat Ivica.

Sama je Baptistijada natjecanje mladih po crkvama što znači da crkva mora okupiti natjecatelje za sve sportove i kviz da bi mogla sudjelovati jer u protivnom njena prijava neće biti važeća. Za cjelokupno natjecanje potrebno je 15 natjecatelja i natjecateljica. Crkvama koje nisu u brojčanoj  mogućnosti da popune sve sportove preporučujemo da se udruže s jednom ili više crkava te da pod zajedničkim imenom ili imenom jedne od crkava nastupe na Baptistijadi. Jedan natjecatelj može se natjecati u više sportova. Svaki sport će se posebno bodovati i crkva koja bude imala najviše bodova bit će ukupni pobjednik Baptistijade Sirač 2015.

Prijave traju do 1. 6. 205. Iz tehničkih razloga u obzir dolazi samo prvih 8 crkava koje se prijave za natjecanje. Akontacija po osobi (natjecatelj /navijač) iznosi 80, 00 kn. Smještaj je osiguran za sve sudionike Baptistijade. Molimo vas da ponesete vreće za spavanje i naravno vaše Biblije. :)

Broj natjecatelja po sportovima:

BADMINTON  (Ž) – 2 natjecateljice (2 natjecateljice u paru)

NOGOMET  (M) – 8 natjecatelja (samo 2 prijatelja koji nisu kršteni) 

PIKADO (M/Ž) – 2 natjecatelja/ice  (najmanje jedna ženska osoba)

STOLNI TENIS (M/Ž) – 4 natjecatelja/ice

ŠAH (M/Ž) – 2 natjecatelja/ice

ULIČNA KOŠARKA (M/Ž) – 3 natjecatelja/ice  (najmanje jedna ženska osoba)

ODBOJKA NA PIJESKU –  (M/Ž) 4 natjecatelja/ice  (najmanje jedna ženska osoba)

BIBLIJSKI KVIZ (M/Ž) – 2 natjecatelja/ice   

Rok za prijavu (1. 6. 2015.) na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Za sve dodatne informacije: https://www.facebook.com/groups/143877605630709/?fref=ts  ili  na broj mobitela:  091 / 586 22 79 (Maći)

Radujemo se vašem dolasku i druženju kroz ovaj događaj! 

Mladi iz  BC Sion Sirač