Posjet Petrinji

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Mladi iz Baptističke crkve Sion Sirač nastavili su posjete drugim crkvama u Hrvatskoj. 

U nedjelju 12. travnja mladi iz Sirača posjetili su Baptističku crkvu Petrinja. Prošlo je deset godine od zadnje posjete. Dočekani su s osmjesima, zagrljajima i doručkom. Služba je započela s pjesmama slavljenja, a zatim je brat Miroslav Nadaždi pozdravio sve okupljene i prepustio program mladima iz Sirača. Mladi su program započeli s nekoliko pjesama, recitacijom i čitanjem 134. psalma. Nakon toga brat Ash Stannard podijelio je poruku iz Božje riječi o tome kako trebamo uvijek imati strast za Bogom u našim životima. Prisutni su bili upozoreni na sedam stvari koje mogu oduzeti tu istinski radost. To su neuravnoteženi raspored, neupotrebljeni talent, nepriznat grijeh, neriješeni konflikti, neprimjeren način života, nejasna svrha i neuhranjeni duh. 

Nakon ručka domaćini su počastili goste bogatim ručkom, ali je ipak ostalo mjesta za sladoled nakon šetnje uz rijeku i sunce. Posjet je završio druženjem i ugodnim ćaskanjem. 

Mladi iz Sirača zahvaljuju Baptističkoj Crkvi Petrinji za ugošćavanje i blagoslov koji su primili te se nadaju da su i oni bili blagoslov petrinjskoj braći i sestrama.

SIBA