Predbožićno druženje u Belici

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Belica 5. prosinca 2021. (IBA) - Po šesti put, u 'Društvenom domu Belica' održano je predbožićno druženje žena, ovaj put pod naslovom "Isus - Riječ života“.

Druženje, u organizaciji Baptističke crkve Belica, bilo je prilagođeno trenutnim okolnostima, u skromnijem i kraćem, ali radosnom izdanju. Večer nam je otvorila sestra Nadica Kovačec, a glazbeni dio čitave večeri vodio je slavljenički tim iz BC Belica, uz pjesme slavljenja s naglaskom na Božić i utjelovljenje Gospodina Isusa Krista.

Prigodnu poruku iz Božje riječi, uz dio svoje životne priče, za gošće je imala Heidi Turkalj. Iz biblijskog teksta 1. Ivanove poslanice, 1. poglavlje, govorila je da je Riječ života Bog Sin utjelovljen u Isusu Kristu, koji mora zaživjeti u nama. Poziv je svima primiti od Gospodina Isusa Krista vječni život, kako bi uživali radost zajedništva s Bogom.

Za vrijeme druženja organiziran je i božićni program i radionica za djecu "Božićna slika" koje su vodili sestra Karmen Horvat i suradnici iz BC Pušćine.

Zahvaljujemo Općini Belica i Udruzi dobrovoljaca i veterana na ustupljenim prostorijama, a također i svima koji su svojim trudom doprinijeli realizaciji ovog događaja.

Svima želimo radostan Božić, te Božju blizinu i Njegovo vodstvo u Novoj godini!