Završio dječji kamp 'Budi dio Božje priče '

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Rijeka, 13. srpnja 2016. (IBA) - Tijekom pet poslijepodneva (od 09. do 13. srpnja) u Pastoralnom centru BC Rijeka odjekivao je dječji smijeh. 

S razigranim timom pokretnog kampa DPB-a održan je dječji kamp “GO BIG; Budi dio Božje priče”, na kojem su se osnovnoškolci i za ljetnih praznika družili jedni s drugima i s Gospodinom. Kroz priču, pjesmu, učenje biblijskog stiha, kreativne radionice i puno igre djeca su učila kako i oni mogu biti dio Božje priče. Kako je to izgledalo možete pogledati ovdje: dpbhouse.zenfolio.com. Unatoč velikoj vrućini tih dana, djeca su redovito dolazila i dovodila svoje prijatelje, a i ti prijatelji su dovodili svoje prijatelje.

Na kraju je svima bilo toliko lijepo da su neka djeca rekla da bi rado da kamp traje cijelo ljeto. Blagoslovi i zajedništvo su se prelijevali u izobilju na sve nas. Bila je to prava fešta kreativnog proslavljanja našeg velikog Boga. S nestrpljenjem isčekujemo slijedeće ljeto!

U ime 26-oro djece, hvala cijelom DPB timu: Marijani C., Antoniji K., Noah M., Signe S., riječkom timu: Danijeli S., Rubenu S., Melanie I., Milani T.P., Mirti K.,Alli K.,  BC Rijeka, roditeljima, kuharicama i kuharima te moliteljima. Za sve hvala dragom Bogu! 

Danijela Sečen i Melanie Ivančević