APlus Radio započeo s radom

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

APlus Radio emitira 24 sata dnevno putem Interneta. Program radija namijenjen je sekularnom slušateljstvu s ciljem predstavljanja kršćanskog pogleda na život, a oslanja se na izbor probrane kršćanske i sekularne glazbe, kratkih evanđeoskih poruka te programa uživo u stvarnom vremenu.

U skladu s komunikacijskom strategijom SBC u RH 2020 osnovan je APlus Radio sa sjedištem u Pastoralnom centru u Čakovcu. Radio je uspostavljen, opremljen, kadroviran te je započeo s punovremenim emitiranjem iz studija u Čakovcu. 

Početku emitiranja prethodila je višegodišnja obuka suradnika voditelja, za vrijeme koje je opremljen studijski prostor u podrumskom dijelu Pastoralnog centra. Uspostavljen medijski sustav uspješno je prošao tehničko i programsko testiranje tijekom šest mjeseci zaključno s početkom emitiranja. Program radija namijenjen je sekularnom slušateljstvu s ciljem predstavljanja kršćanskog pogleda na život. Možete ga poslušati na www.aplusradio.net ili putem mobilnih aplikacija za iOS i Android uređaje. Pratite događanja vezana uz studio na društvenim mrežama Facebook i Twitter te ih promovirajte putem svojih profila.

Za pitanja o ovoj službi te o mogućnostima sudjelovanja u projektu molimo da se obratite na voditelja projekta: Mario Časni, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..