"Tattoo studio 3D" konferencija za mlade

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Mošćenica 01. do 03.05.2009. Uz samo jednu preskočenu godinu, ovo je već peta godina za redom kako se održava ''prvomajska'' konferencija za mlade u Mošćenici.

Svake godine iznova se trudimo naći temu koja nas kao mlade zaokuplja i koja bi učvrstila naše stavove i naša srca u Kristu i Njegovoj ljubavi. Tako su teme prošlih konferencija bile: ''Povratak Kralja'', ''Povratak Bibliji'', ''Kompromis – potreba ili...?'' i ''Kada ostaneš samo ti''.

Ove godine odlučili smo se za još izazovniju temu pod nazivom ''Tattoo studio 3D''. Govorit ćemo o ''duhovnim tetovažama'' koje nas kao kršćane obilježavaju i razlikuju od ovog svijeta.

Konferencija će se održati od 01. do 03.05.2009. godine u prostorima BC Mošćenica, a govornik je brat Toma Magda. Druženje počinje u petak od 17 sati, a završava s nedjeljnim ručkom.
Za više informacija upitati na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Iskustvo nas je poučilo da svaka konferencija donosi obilje blagoslova, pa nam je tako cilj i ove godine da se Bog proslavi kroz nas i u nama da onima koji ce doći budemo na blagoslov i duhovnu izgradnju.