Najave konferencija

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Najavljujemo tri konferencije koje će se održati u Zadru i Zagrebu.

(1 Udruga Fokus Obitelj organizira inicijativu Povjerenje u Boga. Svrha ove inicijative je molitva za djecu, mlade i cijelu jednu generaciju koja dolazi nakon nas.

Prvi susret i sam projekt kreće 27. rujna u 19 sati u prostoru Udruge Fokus, Kutnjački put 11. Za sve one koji su izvan Zagreba, otvorena je WhatsApp grupa u kojoj će se dijeliti materijali, misli, poticaji i potrebe te se i na taj način možete ovom projektu priključiti u gradu i zajednici u kojoj jeste.

Udruga Fokus vas moli da informaciju o ovoj inicijativi uvrstite u nedjeljne obavijesti u svojoj zajednici.


(2) Baptistička crkva Zadar organizira Trening dušobrižništva (I. modul) koji će se održati od 25.-27. listopada 2024. u njenim prostorijama Put Nina  3.

Trening organiziraju BC Zadar u suradnji sa organizacijom Biblical Counseling Ministry Worldwide (BCMW). Glavni predavač I. modula bit će pastor Mike Deguzman iz Floride. Kotizacija za trening je 30 € (uključuje ručak u sub./ned., osvježenje u pauzama i tiskani materijal). Prijave traju do 14. listopada 2024., a možete se prijaviti pozivom na broj +385997843929 ili putem ovog linka.

BC Zadar vas moli da informaciju o Treningu dušobrižništva uvrstite u nedjeljne obavijesti u svojoj zajednici.


(3) Baptistička crkva Malešnica Zagreb poziva sve zainteresirane na konferenciju pod nazivom “Quo Vadis?”.

Konferencija će se održati 21. rujna 2024. s početkom u 9:00 u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska ul. 5, Zagreb. Predavč Michael Brent donosi svoje bogato teološko znanje i tumačenje Biblije. U svojim predavanja pružit će nam osnovni uvid u biblijsko poimanje povijesti i njenog ispunjenja; ohrabriti nas i potaknuti da unatoč neizvjesnosti i tjeskoba života prigrlimo Božji plan za naš život i ovaj svijet.

BC Malešnica Zagreb vas moli da informaciju o ovoj konferenciji uvrstite u nedjeljne obavijesti