Najavljen je 13. Susret baptista Hrvatske

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

U subotu 7. i 8. listopada 2023. u Zagrebu, u dvorani Studentskog centra, Savska cesta 25, s početkom u 10 sati. održat će se 13. Susret baptista Hrvatske na kojemu će se ujedno obilježiti i stotinu i pedeset godina baptističkog svjedočanstva u Zagrebu.

Tema ovogodišnjeg Susreta je „Riječju i djelom“. U subotu će se održati dva bogoštovlja, a između toga će biti vrijeme za ručak, druženje, molitvenu šetnju (detaljnije informacije slijede). U nedjelju je predviđeno jedno bogoštovlje s početkom u 10 sati. Prijave se primaju do zaključno 29. rujna putem online obrasca ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kod prijave je važno navesti točan broj osoba koje će doći iz pojedine zajednice te broj osoba koje će ručati u SC Zagreb.

Važne praktične informacije

Cijena obroka: po osobi po obroku iznosi 5,00 €. Dolazak i parking: dolazak oko 9 sati zbog prijave i druženja. Za organizirani dolazak u većoj grupi osiguran je besplatan parking za autobuse. Osobni automobili se mogu parkirati na parking iza Cibone (u blizini Studentskog centra).

Smještaj

Mogućnosti smještaja su ograničene samo za one iz najudaljenijih krajeva Hrvatske. Ostali osiguravaju smještaj u vlastitom aranžmanu. U ime Izvršnog odbora, glavni tajnik Željko Mraz, poziva sve na molitvu za uspjeh Susreta i Božji blagoslov.