S prvim danom nove godine započinje molitveni tjedan

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Zagreb, 24. prosinca 2022. (IBA) - Pred nama još jedna nova godina koju vjernici i crkve u Savezu baptističkih crkava započinju razmatranjem Riječi i molitvom. Promišljat će o proroku Joni i moliti jedni za druge i za službu koju im je Bog povjerio.

Tema molitvenog tjedna je 'Poziv koji nadilazi naše granice,' a materijal su pripremili Ivan Vučetić i pastor Filip Grujić. Molitveni tjedan započne već prvog dana u novoj godini u nedjelju, 1. siječnja 2023. i završava u nedjelju 8. siječnja 2023.

'Osobito smo sretni što nas je Bog blagoslovio novim prostorom za okupljanje baptističkih vjernika na jugu naše zemlje, u gradu Dubrovniku. Malena zajednica vjernika u Dubrovniku se uz Božju pomoć odlučila na veliki iskorak u vjeri. I mi smo pozvani biti dio tog blagoslova. Zato ćemo ove godine prikupljati sredstva za uređenje novog prostora Baptističke crkve Dubrovnik,' u svom dopisu ističe Željko Mraz, Glavni tajnik SBC-a.

Prikupljena sredstva tijekom molitvenog tjedna uplaćuju se na žiro račun Saveza baptističkih crkava u RH, Radićeva 30, Zagreb, IBAN: HR8823600001101525063 uz obaveznu naznaku - doprinos za MT 2023. 

Materijal za molitveni tjedan u pdf obliku nalazi se ovdje.