Pušćine: 'Zrno kave i razgovora'

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Pušćine 9. travnja 2022. (IBA) - Baptistička crkva Pušćine bila je domaćin konferencije „Zrno kave i razgovora“ koja okuplja sestre lokalnih crkava kako bi se što više zbližile i učvrstile zajedništvo. 

Konferencija je i evangelizacijske naravi, pa je to i događaj na koji se mogu pozvati i prijateljice. Gošća predavačica bila je Nena Dautanac, iskusna motivacijska govornica iz Slovenije, a govorila je na temu „Misli i emocije.“ Predavanje je bilo toliko zanimljivo, praktično i dinamično da se svaka od nas mogla pronaći u skoro svakom dijelu predavanja. Svoju životnu priču iznijela je Vesna Havaši i hrabro podijelila sa nama svoje svjedočanstvo. Program je obogatio zbor Eliam iz Čakovca sa voditeljicom Petrom Horvat koji se predstavio sa nekoliko hrvatskih skladbi temeljenih na biblijskim stihovima. Na kraju nas je Andrea Horvat svojom solo izvedbom „Kad mir poput rijeke“ sve dodatno ohrabrila. 

Neizmjerno smo zahvalni Bogu što nas je opet blagoslovio preko mjere i radujemo se sljedećem susretu na „Zrnu kave i razgovora.“ 

Natali Horvatić