Ellel škola u Rijeci

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

11. prosinca prošle godine održana je večer upoznavanja Ellel službe u središnjoj i istočnoj Europi. Bilo je interesa i u Rijeci i u drugim dijelovima Hrvatske da se organizira Ellel škola za učeništvo i iscjeljenje u Hrvatskoj. Škola bi se organizirala od petka navečer u 18.00h, cijela subota do nedjelje u 13.00h jedanput mjesečno, a slijedila bi tečaj koji je već uspješno upotrijebljen u mnogim zemljama Europe i svijeta.

Što je „Ellel Ministries"?

„Ellel Ministries" je nedenominacijska misija, uči o snazi Kraljevstva Božjeg i liječenjem onih kojima je to potrebno. Svi znamo da oko nas i u našim crkvama ima puno ljudi koji su u duhovnoj potrebi zbog stvari koje su im se u životu dogodile, možda u djetinjstvu, u ratu ili nekim drugim traumatičnim događajima ili pak zbog sudjelovanja u okultnim praksama.

Cilj Ellela je da nauči i pripremi timove u lokalnim crkvama da pomognu onima koji trebaju pomoć i da rade pod autoritetom pastora ili starješine.

Za opće informacije na engleskom o Ellel Ministries pogledajte:

http://www.ellelministries.org

http://www.ellelministries.org/res/international/brochures/handbooks/2013%20UK%20Handbook.pdf

Da bi zainteresirani u Hrvatskoj mogli doživjeti i procijeniti Ellel školu organizira se mini – osnovna škola u dva centra u Hrvatskoj. Jednu takvu školu se održalo u Požegi u prvoj polovici ove godine, a opet ce se održati u Rijeci za zainteresirane iz ovog kraja.

Početno i osnovno učenje pod nazivom "Odazvati se Kristovom pozivu" sa mogućim dodatnim treningom u budućnosti podijeljeno je u tri vikenda:

18-20 listopada,

15-17 studenoga i

13-15 prosinca 2013 godine.

Škola se organizira od petka navečer u 18.00h, cijela subota do nedjelje u 13.00h u prostoru EPC „Rijeka Života" Rijeka, F. Račkoga 40.

Troškovi za učenje i bilješke 18,00 EUR-a -svaki vikend po osobi. Troškovi za hranu svaki sam nosi.

Ako živite izvan Rijeke pokušajte pronaći sebi smiješaj u Rijeci. Ako nemate onda se pravovremeno na donju adresu javite da trebate smještaj. Molim da mi što prije prijavite vaš dolazak i koliko će doći iz vaše zajednice na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molim da svi koji žele sudjelovati pošalju sljedeće informacije: Ime i prezime, email, tel, grad i crkva.

Hvala.

U Kristovoj službi,

Cliff Luckhurst (pastor)