Objavljene cijene ulaznica

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Cijena ulaznice za poseban događaj Matt Redman i Martin Smith (Delirious?) - Worship Night iznosi 80 kuna (11 Eur)!

Ulaznice se mogu već sada rezervirati na +385 (0)95 907 8996 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./a usokor će biti u prodaji u knjižarama Verbum i Naklada SV. Antun na Kaptolu. Kapacitet Tvornice Kulture je limitiran i savjetujemo da se što prije organizirate po Vašim grupama i javite nam broj ulaznica koje će Vas na Vašem imenu čekati na ulazu gdje ih možete podignuti i platiti.

ORGANIZIRAN PRIJEVOZ:

MURSKA SOBOTA - MARIBOR - ZAGREB - kontakt: Andrej Bojnec - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. +386 (0)31689189

LJUBLJANA - ZAGREB - kontakt: Matija Marinček - Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. +386 (0)40244231

Ukoliko i Vi organizirate prijevoz i Vaših mjesta ili gradova javite nam na 095 907 8996 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i tu ćemo informaciju objaviti.

PROMO MATERIJALE: PLAKATE I FLYERE DOSTAVLJAMO ZA VAŠE ZAJEDNICE

Službene plakate i flyere dostavljamo na Vašu adresu ukoliko ih želite koristiti za promociju ovog događaja među zajednicama u Vašem mjestu i gradu. Hvala što ćete pomoći da vijest o ovom događaju dođe do što većeg broja ljudi!

Javite nam se na 095 907 8996 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radujemo se ponovnom susretu u što većem broju!