Jeste li znali da i sol može biti zdrava?

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

SALTSHAKER, vokalni sastav

Vokalni sastav Saltshaker okuplja glazbene entuzijaste različitih kršćanskih denominacija u izvođenju duhovne glazbe.

Naziv Saltshaker nailazi na pitanja, pa nam dopustite da s vama podijelimo par detalja u vezi minerala kojeg svi poznajemo – soli; i Soljenke – čiji naziv nosimo.

Gotovo 4 stranice Oxfordskog Engleskog riječnika ispunjene su referencama o soli, više nego ijednom drugom hranom na svijetu!

Kad bi stari egipatski faraoni ili europski kraljevi vidjeli količine soli kojom raspolažemo bili bi zapanjeni, jer primjerice nađen je zapis iz 6 stoljeća, gdje čitamo o maurskim trgovcima koji su rutinski mijenjali 1kg soli za 1kg zlata! 

U Bibliji, u evanđelju po Mateju 5:13-14, piše:“ Vi ste sol zemlje. Ali ako sol obljutavi, čime će se ona osoliti? Nije više ni za što, nego da se baci van i da ljudi po njoj gaze. Vi ste svjetlost svijeta. Ne može se sakriti grad što leži na gori „ -  što se također objašnjava da su Božji sljedbenici trebali biti svjetlo za grad vidljivo cijelom svijetu te rašireni po njemu poput soli.

Sastav „Saltshaker“ u trenutačnom sastavu djeluje tek nekoliko mjeseci, no većina članova iza sebe ima dugo iskustvo u bavljenju glazbom.

Vokalni sastav „Saltshaker“ kroz sve svoje izvedbe želi komunicirati poruku nade i milosti, poruku  koju članovi ovog sastava smatraju osnovom svog vjerovanja i temeljem svog života.

U nadolazećem vremenu blagdana i darivanja, velika nam je želja darovati svoje bližnje glazbom koju stvaramo. 

U tom duhu, veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas na naš prvi cjelovečernji koncert koji će se održati 20. 12. 2014, u subotu, u Dvorani Preporod u Dugom Selu, s početkom u 19 h. 

Bit će to dobrotvorni koncert čiji će kompletan prihod od ulaznica putem udruge Krugovi biti doniran obiteljima s maligno oboljelom djecom.

Dođite i podijelite s nama našu radost kroz glazbu, te podržite one koji su u potrebi!

Vaše mjesto čeka na vas. 