Škola Ellel ministries

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Što je Ellel Ministries?

Vizija Ellel Ministries je da pouči crkvu kako prihvaćati ljude, učiti ih o Kraljevstvu Božjem i liječiti one kojima je to potrebno. Puno je ljudi u crkvama i van njih koji su u duhovnoj potrebi zbog onoga što im se dogodilo u životu, možda u djetinjstvu, u ratu ili nekim drugim traumatičnim situacijama. Tu su uključeni i oni koji su sudjelovali u okultnim događajima trebaju pomoć zbog efekta zlih duhova u njihovim životima. Cilj Ellel-a je da nauči i pripremi timove u mjesnim crkvama da pomognu onima koji traže pomoć i da rade pod autoritetom svog pastora ili starješine.

Prvi je korak šest dana škole "Odazvati se Kristovom pozivu". Škola će se 2013. godine odvijati tijekom tri vikenda:

5. i 6. travanj
24. i 25. svibanj
21. i 22. lipanj

Svaki zreli kršćanin koji ima srca za one koji su u duhovnoj potrebi i žele se pripremiti u službi Apostolstva i liječenja je dobro došao u ovu školu.To će biti osnovno učenje sa mogućim dodatnim treningom u budućnosti. Učitelji dolaze iz Ellel Ministries Središnja i Istočna Europa stacionirana u Budimpešti.

Mjesto pohađanja škole: Požega, Vilima Korajca 1a. Cijena po osobi iznosi 18,00 EUR-a za svaki vikend. Prehrana za sve sudionike osigurana je u crkvenoj kuhinji, oni koji iz nekog razloga ne jedu sve namirnice mogu slobodno ponijeti sa sobom hranu i pripremiti u našoj kuhinji.

Prijava sudionika: petak od 15,30 do 16,00 sati
Program počinje petkom u 16:00 sati i završava u 21: 00 sat
U subotu: od 9:00 sati i završava u 17:00 sati

Nije moguće polaziti samo jedan ili dva vikenda jer učenja sva tri vikenda su povezana.

Smještaj je ograničen, pa stoga molimo da se javite što ranije. Smještaj je u crkvenoj zgradi EPC „Novi život" u Požegi /do 20 osoba/ u slučaju većeg broja sudionika polaznika škole moguće je smjestiti i više osoba ali moraju sa sobom ponijeti vreće za spavanje. Treba ponijeti plahtu, navlaku za jorgan i navlaku za jastuk.

Prijave na: EPC „Novi život", tel. 099/281-0940 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 23 ožujka.

Ellel Ministries za Srednju i Istočnu Evropu i Interdenominacijski odbor Crkava u RH
Nikola Škrinjarić, Zdravko Konecki, Miloš Komanović i Marijan Vidić