Omladinska konferencija u Mošćenici

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Ovogodišnja konferencija mladih održat će se u Mošćenici 5. i 6. svibnja. Tema je „Koju igru igraš?". Zvuči li vam izazovno? Pitate li se što se krije iza tog pitanja? Što pjesnik hoće reći? Ne očajavajte! Sve odgovore i rješenja dobit ćete ako dođete na konfu, a njih će ponuditi brat Drago Šorl iz Slovenije.

Prijave traju do 30.4. u 23:59, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 091/799-3023 (Denis). Kotizacija je 70 kn, a oni koji dođu neprijavljeni plaćaju 80 kn. Kotizacija za jedan dan iznosi 40 kn, tj. 50 kn za neprijavljene. Molimo vas da u prijavama jasno naznačite koje dane planirate prisustvovati konferenciji – samo subota, samo nedjelja ili pak oba dana. Iz praktičnih razloga do konferencije odlučite koji obrok želite jesti za ručak u subotu, a koji za nedjelju. 

Svi su prilozi dobro došli. Hoćete li pjevati, glumiti, recitirati, prezentirati ili nešto peto, to ostavljamo vama na izbor. Samo vas molimo da vaš prilog ne traje duže od 10 minuta kako bi svi došli na red.

Potrebno je ponijeti i vreće za spavanje.

mosch