Umreženi s Kristom u Slavoniji - 8. put

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Slavonski Brod, 11. lipnja 2017. (IBA) - Iza naše zajednice je još jedna konferencija. Srca puna radosti želimo i vas ohrabriti i informirati o nekoliko iskoraka u organizaciji ovog događaja.

Gospodin je po svom običaju obilato blagoslovio naše planove i čežnje. Sigurno već mnogi znate da imamo novi, tek izgrađeni crkveni prostor. Želja nam je bila da u njemu primimo sve goste 10. i 11. lipnja na trima službama.

Ove  smo godine pozvali za govornika Stojana Gajickog. Brat Stojan je poznat po svojem specifičnom pristupu izlaganja Božje riječi, a pošto pripada drugoj denominaciji, bila je to prilika da pozovemo predstavnike i vjernike drugih evanđeoskih denominacija za naše goste.

Svi su se odazvali. Zajedno smo molili, slavili te pozorno i interaktivno sudjelovali u službama. Mnogo toga nam je Gospodin poručio iz svoje Riječi preko brata Stojana. Tema cijele konferencije je bila „Za slobodu nas Krist oslobodi!“ na temelju Galaćanima 5:1.

Kroz kišu biblijskih navoda žive riječi Božje palo je obilje blagoslova na prisutne iz mnogih gradova diljem lijepe naše pa i šire. Zajedno smo objedovali te se družili. Kako bi blagoslov pao i na druge sakupljeni milodar usmjerili smo Baptističkoj crkva u Koprivnici.

Već sutra počinjemo moliti i planirati našu IX. konferenciju na koju ste svi dobro došli.