Savez Baptističkih Crkava u RH

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Iz tiska je izašao i na putu prema svojim čitateljicama i čitateljima je 102. broj Biltena ženskog rada pri SBC-u. Elektroničko izdanje možete vidjeti ovdje.

Sisak, 1. lipnja 2019. (IBA) - U Sisku je održan seminar o autoritetu Božje Riječi s dr. Hwan Joong Shinom, internacionalnim govornikom, koji održava pouke za pastore i crkvene vođe širom svijeta. Tridesetak vjernika BC Betel Sisak i lokalnih evanđeoskih crkava grada Siska i okolice, u dva dana petak 31.5 i subota 1.6. moglo je slušati o važnosti Biblije u životu kršćana.

Opširnije...

Rijeka, 2. lipnja 2019. (IBA) – Tijekom prvog lipanjskog vikenda u Pastoralnom centru riječke Baptističke crkve održani su drugi Dani otvorenih vrata. Riječ je o manifestaciji kojom se na različite načine htjelo motivirati zajednicu da se svatko sa svojim sposobnostima uključi u služenje, posvijesti zajednici društveno okruženje i potrebe ljudi, a posjetiteljima ispriča priču zajednice i Isusa Krista.

Opširnije...

Čakovec, 19. svibnja 2019. (IBA) - Bogoštovna dvorana Baptističke crkve 'Betanija', u Čakovcu, bila je premala da primi sve one koji su htjeli prisustvovati krštenju Danijela i Renate Dragaš, Saše i Sanje Žarković, Filipa Kitanovića, Mire Vrbanec i Jonatana Horvata.

Opširnije...

Sisak, 14. travnja 2019. (IBA) - Na prijedlog pastora BC Betel Sisak, Miloša Komanovića, za starješinu crkve rukopoložen je Dalibor Puljiz, obzirom na dugogodišnje vjerno služenje zajednici prvenstveno u službi propovijedanja, ali i kroz ostale službe i poticaje zajednice.

Opširnije...