Igor Sigeti ponovo pobjednik

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Sirač, 14. siječnja 2017. (IBA) - Tradicija se nastavila 11. godinu za redom i u ovoj novoj 2017. g. u organizaciji mladih iz Sirača održan je turnir u stolnom tenisu na kojem su se osim mladih iz Sirača okupili gosti iz Daruvara, Pakraca, Lipika, Zagreba i Čakovca.

Cilj je ovog sportskog druženja okupljanje mladih, stvaranje novih poznanstava,i okupljanje oko Božje riječi koju će neki imati priliku u ovoj godini čuti možda samo na ovom turniru. Kroz poruku nas je ove godine proveo brat Ash Stannard govoreći o nadi i pobjedi. Neki se nadaju pobjedi, neki četvrtini finalu, a neki polufinalu. Ali svi imamo jednu veću nadu, a to je nada u Isusa koji je pobijedio grijeh. Grijeh nas sprečava da imamo odnos s Bogom. No Isus je došao da nam pokaže put, da uzme naše grijehe i pribije ih na križ, te da onda uskrsne i pobijedi grijeh. Na turniru je samo jedan pobjednik, no u životu svi možemo biti pobjednici ako svoj život predamo Isus i uvijek mu vjerujemo. Turnir je potrajao 12 sati, a učestvovalo je 20-tak natjecatelja i natjecateljica.

Osim druženja uz igre, održan je i stolnonogometni turnir (paralelno sa stolnoteniskim) na kojem se najboljim pokazao par Ivan Matić i Mirko Hamp. Rezultata u stolnom tenisu: treće je mjesto zauzeo brat Ivica Horvat, drugo mjesto je pripalo Marku Keču dok je pobjednik ovogodišnjeg turnira drugi put za redom Igor Sigeti iz Lipika. Mladi zahvaljuju sestrama na pomoći u kuhinji i kolačima te najavljuju novo druženje u godini koja nam slijedi ako Gospodin da.

SIBA